Blogs

Zo belangrijk is deskundige begeleiding bij iedere uitvaart

Het overlijden van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Maar naast alle emoties die het overlijden los kunnen maken, word je als familie ook direct geconfronteerd met allerlei zaken die geregeld moeten gaan worden. Daarom is het hebben van goede begeleiding in deze lastige periode zo belangrijk. De juiste uitvaartverzorger kan hierin een grote steunMeer lezen over “Zo belangrijk is deskundige begeleiding bij iedere uitvaart”

Covid-19

Bijna een jaar geleden schreef ik een blog over afscheid nemen tijdens Covid-19 en eigenlijk, wilde ik hier niet nog een blog over schrijven. Het gaat er al genoeg over, we horen niks anders meer. Maar, er is veel gebeurd afgelopen twee jaar en er zijn nog steeds veel vragen. Hoe gaat het nu inMeer lezen over “Covid-19”

Kunst in de uitvaart

Een keuze maken tussen cremeren, begraven of tegenwoordig resomeren is een van de meest lastigste keuzes om te maken. Zeker als je hier zelf niet over uit bent of als jouw dierbare voor het overlijden geen keuze heeft gemaakt.   Keuze asbestemming Een aantal maanden geleden schreef ik een blog over “Glasblazen, Urnament, sieraad of hetMeer lezen over “Kunst in de uitvaart”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Over mij

Hoi, ik ben Carolien en ik ben sinds mijn 19e werkzaam in de uitvaart. Mijn enthousiasme en passie voor het vak deel ik graag met jullie in verschillende blogs. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Ik ben ook te vinden op verschillende socials waar ik vaak weetjes of tips op deel!

Meld je aan voor mijn blog

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.